4 Sfaturi pentru auto-motivare la locul de munca

/, Inspiration/4 Sfaturi pentru auto-motivare la locul de munca

4 Sfaturi pentru auto-motivare la locul de munca

4 Sfaturi pentru auto-motivare la locul de munca

indexft
1. Gandeste Pozitiv . Este important sa fii optimist, mai ales in situatii critice. Orice problema are o rezolvare, este necesar sa te concentrezi pentru a gasi o solutie.

2. Trebuie sa iti imparti sarcinile in functie de prioritate. Daca respecti aceasta regula, scapi de riscul aglomerarii responsabilitatilor. Termenul limita atribuit unei sarcini este foarte important in aceasta situatie. Astfel, vei ajunge sa nu mai ai ca principal gand faptul ca nu vei putea termina azi tot ce ti-ai propus si vei fi mult mai linistit la locul de munca.

3. Este important sa iti placa ceea ce faci. Orice activitate pe care o faci cu daruire are rezultate foarte bune. Daca iti place ce faci vei da dovada, implicit, de seriozitate, pasiune si perseverenta.

4.Ai curajul sa adresezi o intrebare !

Atunci cand esti confuz si nu ai curajul sa intrebi, intervine un moment de frustrare. In aceste momente, motivatia ta scade. Este important sa intelegi foarte bine ceea ce trebuie facut, pentru a duce la bun sfarsit o sarcina.

 Automotivarea este cheia, fara ea nu vei putea avea cu adevarat succes.

Oana Somesan,

Analist Resurse Umane

By | 2016-02-16T13:53:14+00:00 septembrie 8th, 2015|Fără categorie, Inspiration|Comentariile sunt închise pentru 4 Sfaturi pentru auto-motivare la locul de munca

About the Author: