Recrutare

/Recrutare
Recrutare 2017-07-17T12:20:24+00:00

Recrutarea

Business Activ Consult LTD este  Agentie de Recrutare specializata in recrutare de Personal Medical pentru  sectorul public si privat.

Recrutam  de asemenea  personal in urmatoarele domenii: Inginerie, Industrie, Petrol si Gaz , Transport si  Logistica  , Vanzari, Tehnologia Informatiei (IT).

Echipa noastra de Consultanti cauta personal pentru oferte de munca in Romania,  Marea Britanie, Franta, Germania, Austria, Danemarca, Suedia, Norvegia, Republica Irlanda , Olanda, Arabia Saudita.

Agentia a fost infiintata in 2003, am evoluat continuu prin abordarea personalului, dezvoltarea de solutii pentru ambele contracte permanente si temporare/ locum.

Cu scopul de a satisface necesitatile afacerii Clientilor nostri, Business Activ Consult opereaza pe mai multe sectoare:

Servicii de Recrutare in Domeniul Medical

Domeniul de Ingrijire a Sanatatii cuprinde diagnosticul, tratamentul si prevenirea bolilor, boala, ranire si alte deficiente fizice si mentale . De Ingrijirea Sanatatii se ocupa Practicienii in medicina, Chiropracticienii, Medicii , Asistentii Medicali, Infirmierii si alti furnizori de sanatate. Aceasta se refera la activitatea desfasurata in  furnizarea de asistenta medicala primara, ingrijire secundara si tertiara, precum si in domeniul sanatatii publice.

Echipa noastra cauta Medici Specialisi, Medici Rezidenti , Asistenti Medicali pentru Spitale si Centre de Ingrijire , Infirmieri, Kinetoterapeuti cat si Fizioterapeuti.

Servicii de Inginerie

Majoritatea inginerilor sunt specializati in una sau mai multe domenii. Numeroasele specializari sunt recunoscute de Societatile Profesionale Straine, si fiecare din principalele ramuri ale ingineriei are numeroase subdiviziuni. Constructiile civile , de exemplu includ  Ingineria Structurala si de Transport,  iar Ingineria Materialelor include Ingineria polimera, ceramica si metalurgica.

Cautam Ingineri cu experienta in Petrol si Gaz, precum si  Ingineri Mecanici.

Servicii de Constructii

In domeniul Arhitecturii si Ingineriei Civile , constructiile sunt un proces care consta in proiectarea, construirea si montarea infrastructurii.

Consultantii nostri recruteza personal pentru urmatoarele specializari:  inginer, zidar, dulgher, fierar betonist, instalator, electrician, lucratori in beton, maistru, mecanic, sudor, macaragiu si zugrav.

Servicii de Mecanica

Domeniu mecanic face referire la:

  • Un mecanic  este o persoana care utilizeaza instrumente pentru a repara si a intretine masini. Un mecanic este un mestesugar sau tehnician care utilizeaza instrumente pentru a construi sau repara utilaje.
  • Un mecanic auto este o persoana care repara automobile, are cunostinte in repararea diferitelor tipuri de masini sau numai intr-un anumit domeniu sau intr-o anumita marca de masini. In repararea automobilelor rolul lor principal este de a diagnostica problema cu precizie si rapiditate.

Servicii de Transport si Logistica

Logistica este managementul de gestionare a fluxului de marfuri intre punctul  de origine si punctul  de destinatie , in scopul de a satisface cerintele clientilor sau a  corporatiilor. Logistica implica integrarea informatiei, transportul ,  depozitarea , manipularea materialelor ,ambalarea , precum si  siguranta. Logistica este un canal al unui lant de aprovizionare care adauga valoare  timpului.

Pentru acest domeniu  Soferii Profesionisti sunt invitati sa aplice.

Specialisti in domeniu IT

Tehnologia Informatiei (IT) se refera la tehnologia de a trata Informatia, Achizitia, Prelucrarea ,Stocarea, Difuzarea audio si   textuala  a  informatei.

Consultantii nostri in IT cauta specialisti pentru: Symbian Developer, Debian Integration Expert, Linux Application Developer, Solution Architect, WP7 Application Developers, Test Managers, Java/Java EE Developer, Automatic Identification, Mobile Tester

Servicii de Bone/ Au Pair

Ce inseamna acest program AU PAIR ?

Programul „Au Pair” este un program al Uniunii Europene. Denumirea actului care reglementeaza acest program este „EUROPEAN AGREEMENT ON AU-PAIR PLACEMENT” semnat la Strasbourg, 24.XI.1969 si ratificat la 30.05 1971.

Romania a semnat cu Marea Britanie acest tratat in 18 decembrie 2002.

Termenul „au pair” deriva din limba franceza si inseamna „egal cu” sau „in termeni de egalitate” ceea ce subliniaza faptul ca un au-pair este considerat un membru de familie, cu drepturi si indatoriri egale cu ceilalti membrii de familie.

Acest program vine in ajutorul tinerilor interesati sa mearga in UK sa urmeze anumite cursuri, fie de limba engleza, fie cursurile unei scoli pe care au ales-o, si sa lucreze in acelasi timp.

Au pair este un program de schimb cultural ce permite tinerilor intre 17 si 27 de ani sa invete limba engleza in UK, locuind aici ca membri ai unor familii vorbitoare de limba engleza stabilite in UK.

Un au pair va ajuta familia gazda la treburile casnice si/sau cresterea copiilor pana la 5 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, iar in schimbul acestui ajutor va beneficia de cazare in camera proprie, masa si bani de buzunar.

O bona este un asistent intern dintr-o tara straina care lucreaza  si locuieste la o familie gazda. De obicei, bona isi asuma o parte din responsabilitatile familiei pentru ingrijirea copilului , precum si cele din domeniu gospodariei. Munca prestata este indemnizata pentru uz personal. Schemele pentru “au pair” sunt supuse unor restrictii guvernamentale care specifica o anumita varsta , de obicei, de la sfarsitul anilor de adolescenta pana la mijlocul anilor 20.

Servicii de Vanzari

Vanzarea este un act de comert a unui Produs sau Serviciu in schimbul banilor sau a altor compensatii banesti . Este un act de finalizare a unei activitati comerciale.

Vanzatorul sau agentul de vanzari – furnizor de bunuri sau servicii – completeaza o vanzare ca raspuns la o achizitie sau la o insusire sau cerere.

  BUSINESS ACTIV CONSULT S.RL, denumita in continuare Agentie de Recrutare, autorizata sub nr. 52 din 07/2004 de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj ,cu sediul in Cluj-Napoca, str. Regele Ferdinand , nr.21,et1, ap. 6 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj, sub nr. J/12/1053/2003, Cod Unic de inregistrare RO 15381841, inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr 5361.