https://bacltd.ro/

Formare Profesionala

Home/Formare Profesionala
Formare Profesionala 2022-03-02T15:55:28+00:00

Persoanele in cautarea unui loc de munca pot participa la programe de formare profesionala care sa le asigure cresterea si diversificarea competentelor profesionale in scopul asigurarii mobilitatii si reintegrarii pe piata muncii.

Programele de formare profesionala asigura, conform legii, initierea, calificarea, recalificarea, perfectionarea si specializarea persoanelor in cautarea unui loc de munca.

Formarea Profesionala a persoanelor in cautarea unui loc de munca se face tinandu-se seama de cerintele de moment si de perspectiva  pietei muncii si in concordanta cu optiunile si aptitudinile individuale ale persoanelor respective.

Formele prin care se realizeaza formarea profesionala a persoanelor in cautarea unui loc de munca sunt: cursuri, stagii de practica si specializare, precum si alte forme, in conditiile legii.

Accesul la programele de formare profesionala se face in urma activitatii de informare si consiliere profesionala sau de mediere.

Autorizatie  Furnizor  de Formare  Profesionala emisa de Ministerul Muncii , Familiei si Protectiei Sociale sub Nr. 001088/2011.